| Piç ve Sürtük ~ [4/8] | |
|
+7MorukPower Pan' Mag ' Car* Flawed Büş' Elanie 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elanie Admin
Mesaj Sayısı : 491 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Kripton
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 8:15 pm | |
| Tamam ya uzatıcam -.- Yeni bölümü hazırladım | |
|
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:05 pm | |
| KOY LAN !
ay veya 1 sayfa daha bekleyebiliriz ksjd | |
|
| |
Elanie Admin
| |
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:09 pm | |
| Cagir siteye girsinler kjsdk | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:18 pm | |
| Beyza hanım sitedeykende yorum yapmıyoki. İt -.- | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:33 pm | |
| Eger daha once soylediysen ve mesaj atmadiysa zorlama evet v.v ama soylemediysen hatirlat :D | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:34 pm | |
| | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:36 pm | |
| Soylesene zeki -.- sohbet ettirtme beni:d | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:36 pm | |
| Aaa doğru. Kes lan sohbeti admin bozuntusu fjkl | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:37 pm | |
| Aaa spastik beyza konusunu açan sensin skjhd ustelik 5 olduuu :D beyzaya hatirlat okusun ve koy su UZUN bolumu | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:42 pm | |
| | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:45 pm | |
| Uzun olsun demistim, uzat o zaman beyza okuyana kadar xd | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:46 pm | |
| | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Perş. Şub. 04, 2010 9:48 pm | |
| | |
|
| |
SenaTomK. Yazı Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 29 Nerden : Konstantinopolis
| |
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 11:14 am | |
| Yazış şeklimi sev Senağğğ fghjkl Teşekkürler canım. Ah evet Luke ve Albia arasındaki konuşmalar.. Ve Luke benimde adamım Yeni bölüm bu akşam | |
|
| |
Mag ' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 1:41 pm | |
| Tiplere bak lan arkmdan konuşuyolar ghjkl Okumayı unutuyorum tamam mı lan Ayfondan okurken kör olcam zaten ghjkl
Yeni çocuklardan nefret ederim sizde edin hjklş Albia mıdır nedir uyuz oldum ben ona hafghjkl Yorum özürlülüğü var bende tamam mı kesin ghjklş bölümleri uzun yaz dana hadi öptüm by ujıklpş | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 2:28 pm | |
| Albia'yı sevin anam ya Sürtük olduğu için onu kendimle özdeşleştirazaaaaam Yorum çok geç oldu ayrıca çok kısa banane. Beğenmedim | |
|
| |
Mag ' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 2:33 pm | |
| Siktir yaa -.- Luke da kendimi görüyorum ben asdfgmpm | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 2:34 pm | |
| Piç olduğu içindir Tamam sohbeti kes v.v | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 7:01 pm | |
| Aheyya jahka yoruma bak beyzanin xd hadi bu aksam bolum gelsin | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 8:16 pm | |
| 3.Bölüm “Papatya”
~Albia~ Sabah gözlerimi Kristen’ın hayret dolu çığlığıyla açıyorum. Yatakta kıpırdanıp saçlarımı karıştırarak kalktım. Esneyerek aşağıya indim. A:Noluyor Kristen? Diyerek Kristen’a baktım ama salonun halini görünce birden gözlerim şokla açıldı . Her yerde bizim olmadığına emin olduğum vazolar ve içlerinde demet demet papatyalar vardı. En büyüğü ortadaki sehpanın üzerindeydi ve üstünde bir kart vardı. Yerdeki papatyalara basmamaya özen göstererek gidip kartı aldım. “Günaydın,kraliçem.” Sinirle karta baktım. Yere attım. K:Kimdenmiş ? A:Kim olabilir ? K:Ne biliyim kızım o kadar çok hayranın var ki. Güldüm. Evet öyleydi ve bunu bilmek beni mutlu ediyordu. Ukalayım. Bunu seviyorum. A:Lucas göndermiş. Kristen gülümsedi. K:Tahmin etmeliydim. Arayıp teşekkür etsene. Hayretle ona baktım. A:Saçmalama Kris! Bunların hepsinin çöpe gitmesini istiyorum,hadi yardım et. K:Yapma Alb. Sen papatyaları seversin. A:Lucas’tan gelenleri sevmem ama. Papatyaların hepsini çöpe attıktan sonra odama çıkıp duş aldım. Kristen müziği sonuna kadar açmıştı ve bende bağırarak Ville Valo’ya eşlik ediyordum “Vampire Heart” şarkısıyla. Duştan çıkınca çabucak giyinip Kristen’ın yanına indim. K:Güzel düet. Gülerek bana baktı. A:Hey beni mi dinliyordun bakıyım sen ? Güldüm. K:O kadar yüksek sesle söylüyorsun ki duymamak mümkün mü ? Kıkırdadım. Pencereden dışarı diktim gözlerimi. A:Hava bugün çok güzel,dışarıda kahvaltı yapmaya ne desin ? K:Tabi.Bekle hazırlanayım. Kristen hazırlanmak için üst kata çıkarken bende kendimi koltuğa atıp uzandım. Yere düşmüş bi papatya gördüm. Uzanıp elime aldım yavaşça. Uzun süre papatyaya baktım ve eski anılara dalıp gittim .. Her zaman gittiğim ormana yine gitmiştim. Açıklıkta bağdaş kurmuş ,elimde bir papatyayla ağlıyordum. Kimsenin beni görememesi için buraya gelirdim. Kimse bilmezdi burayı. Birden ormanda ilerleyen ayak sesleri duydum. Usulca arkamı döndüm . Ağlamamı kontrol edemiyordum. Lucas çalıların arasından çıkıp yanıma geldi. A:Ne işin var burada ? Sesim çok cılız çıkmıştı. L:Seni merak ettim,hepimiz merak ettik Albia. A:İyiyim ben. Gözyaşlarımı silmeye çalıştım. Yerine yenileri geliyordu. Kendimi tutamayıp hıçkırarak ağlamaya başladım. Lucas kollarıyla beni sarıp kendine doladı. L:Schhh.. Belini sardım kollarımla ve başımı göğsüne bastırıp ağlamaya devam ettim. Hava kararmaya başlamıştı ama umrumda değildi. İçimden sadece Lucas’ın parfüm kokusunu içime çekerek ağlamak geliyordu. Ve öylede yaptım. Uzun süre sonra Lucas’ın kollarında sakinleştiğimde ondan uzaklaşarak gökyüzüne baktım. Derin bi nefes aldım. Ciğerlerime dolan temiz hava beni biraz daha yatıştırdı. L:İyi misin Albia ? Ona döndüm yavaşça. A:İyiyim..yani sanırım iyiyim. Bişey söylemeden gözümün önüne gelen bir tutam saçı kulağımın arkasına attı. A:Teşekkür ederim Luke. Gülümsedi ve kendine çekti beni. A:Sen ne durumdasın ? Ne yaptın cenazeden sonra ? İç çekti ve sesinin titremesini önleyerek konuştu. L:Size gittim. Annenle babana baş sağlığı diledim tekrar,sonrada James’in odasından bana bırakmak istediği eşyalarını topladım. A:Neredeyse her şeyini sana bıraktı o. L:Evet.. En yakın arkadaşımdı sonuçta. 17 senedir en yakın. A:Seni çok severdi. Çok iyi anlaştığınızı düşünürdü. L:Senide çok severdi Albia. Her kavganızdan sonra bana gelirdi. Küçük kardeşinin neler yaptığını anlatırdı. Yine onu nasıl üzdüğünü. Güldü acı acı. A:Küçük mü ? Ah tanrım.. L:İkiz olabilirsiniz ama o hep daha olgun davranırdı. A:Biliyorum.. L:Hadi,eve götürüyüm seni. A:Luke ? L:Efendim ? Soran gözlerle baktı bana. A:Sen beni bırakmayacaksın dimi ? L:Tabi ki hayır Albia. Gülümsedim ve kalkıp ormanda ilerlemeye başladık.
K:Albia?! Kristen’ın sesiyle irkilerek kendime geldim. A:E-efendim ? K:İki saattir sana sesleniyorum. Tanrı aşkına! A:Dalmışım,pardon. K:Ne düşünüyordun ? A:James’in cenazesi olduğu günü. Yüzündeki hüznü fark ettim. James onun sevgilisiydi. K:Luke..Sana söz vermişti dimi ? A:Sözünü tutmadı Kristen. Biliyorsun,beni bıraktı. Bişey söylemek için ağzını açacakken onu susturdum. A:Çıkalım mı ? Papatyayı tekrar yere atıp kalktım ve çantamı aldım. Kristen bişey demeden arkamdan geldi. Evden çıkıp sokakta yürümeye başladık. Hava gerçekten çok güzeldi. İçime işler gibiydi. Güneş tenimi ısıtırken beni gevşetiyordu. Kendimi bianda bırakıp ağlamaktan korkuyordum yinede. Bunun olmasını istemiyordum. Ağlamak için hep yalnız kalırdım . Göl kenarında,yeşillikler içinde küçük bi cafeye gittik. Uzun zamandır gelmemiştim buraya. Yaklaşık..2 senedir. Bi masaya oturduk ve siparişlerimizi verdik. L:Ah tanrım,planlasam bu kadar denk gelmezdi heralde. Başımı çevirdim ve arka masamızda Lucas’ın oturduğunu fark ettim. Onu görmemiştim. A:Her yerde karşıma çıkmak zorunda mısın ? L:İşim seni takip etmek kraliçem. A:Rahat bırak beni Luke ? Tamam mı ? L:Bu dünyada yapacağım en son şey bile olamaz,çünkü seni elde etmeden bu dünyadan gitmeyeceğim. Yani hiçbir koşulda- Sözünü kestim, A:Kes zırvalığı. Önüme döndüm. L:Çiçekleri beğendin mi kraliçem ? A:Ah evet çöp kutusu sana minnettar. Güldü uzun uzun. L:Papatyalarımı çöpe mi attın kraliçem? A:Bana kraliçem deme! L:Bigün kraliçem olacağını biliyorsun . Bişey demek için ağzımı açtım. Sonra cafe’den içeri giren çocuğu görünce vazgeçip ağzımı kapadım. Sinsice gülümsedim. 3.Bölümün sonu. Diies~
| |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Cuma Şub. 05, 2010 8:21 pm | |
| - Alıntı :
- L:Çiçekleri beğendin mi kraliçem ?
A:Ah evet çöp kutusu sana minnettar. sahgjklmsas kisaydi yineeeee bi olay olmadiii :D sinir ediyosun beniii HAJKS !! tamam begendim devam et bye
En son Lainey tarafından Cuma Şub. 05, 2010 8:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Piç ve Sürtük ~ [4/8] | |
|