| Piç ve Sürtük ~ [4/8] | |
|
+7MorukPower Pan' Mag ' Car* Flawed Büş' Elanie 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elanie Admin
Mesaj Sayısı : 491 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Kripton
| Konu: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:26 pm | |
| Piç ve Sürtük Herkese ulaşabilirler,birbirleri hariç..
1.Bölüm “Çimen kokusu ve toprak”
~Albia~ Barda oturmuş içkimi yudumluyordum,her zamanki gibi. Etrafa bakınıp bu gece bedenime hangi erkeğin dokunacağını kestirmeye çalışıyordum. Lynda ilerde bir erkeğin kucağına oturmuştu,onu tanımadığına eminim. Rose ilerde bi çocukla dans ediyordu. Bense burada takılmış kalmıştım. Aslında bugün hiç keyfim yoktu. Kötü haberi aldığımdan beri.. O geri dönmüştü. Lucas. Elimdeki boş bardağı sinirle ittirip kalktım yerimden. Tam arkamı dönmüştüm ki,o tanıdık parfüm kokusuyla kendimden geçtim. Başını çok az kaldırıp Lucas’ın “her zaman ki “ sırıtışıyla karşılaştım. L:Vay vay..Kimleri görüyorum. Bu kainatın en güzel kızı. Hafifçe eğildi önümde,reverans yapar gibi. Sahte bi kahkaha attım. A:Kral geri dönmüş. L:Evet öyle,sizin soytarınız olmaya geldim,kraliçem. Sırıttı. Yüzünü yavaşça okşadım ve kulağına eğildim. “Hiçbir zaman kraliçen olmayacağım p*ç.” Diye fısıldadım. Sahte karşılamam sona ermişti. Geri çekilirken “O tacı bir gün kafana takacağım,sürtük.” Diye fısıldadığını duydum. Yüzüne tehditkar bi bakış attım. Bardan çıktım ve yürümeye başladım. Motorumun yanına geldiğimde kısacık şortuma baktım. Eve gitmeyebilirdim. “Eğlenceli olacak” diye mırıldandım. Ensemde izlendiğime dair bir ürperti hissettiysem de aldırmadan motora bindim. Kaskımı yere attım ve son hız sürmeye başladım Bu hızla kendimi öldürebilirdim. Dünya sadece bir sürtük daha kaybederdi. Ne çıkar ? Ama yapmadım,kendimi öldürmedim. Bir ormanın kıyısına gelene kadar durmadım yinede. Hafif sarhoştum. Motordan inip ormanda ilerlemeye başladım. Baykuşların çığlıklarını duyuyordum. Dolunayın ışığı bile karanlık ormanı aydınlatmıyordu. Bacaklarıma batan çalılar ve dikenler canımı acıtıyordu. Ama aldırmadım. Açıklığa varmadan bilincimi kaybettiğimi hatırlıyorum.
Gözlerimi tekrar açtığımda güneş gözlerimi kamaştırıyordu. Çimen kokusunu içime çektim ve ellerimi nemli toprakta gezdirdim. Açıklığa gelmiştim-hayır..getirilmiştim. Belimi saran kolu daha yeni fark ediyorum. Hafifçe ona doğru dönünce bunun Lucas olduğunu gördüm. Yanımda uyuyordu. Nerede olduğumu hep bilir.. Kollarından sıyrılıp ayağa kalktım. Başımdan bir şey düştüğünü hissettim. L:Tacını düşürdün kraliçem. Lucas beni kandırmıştı,uyumuyordu. Papatyalardan yapılmış tacı alıp başıma taktı tekrar. A:Peşimde ne işin var Luke? Niye buraya geldin ? L:Seninle konuşmak istiyordum,ama geldiğimde korkudan bayılmıştın. Sırıttı sinir bozucu bi şekilde. A:Bayılmadığımı ikimizde biliyoruz Luke. Seninle konuşmak istemediğimi de.. L:Benimle konuşmak için deli olduğunu biliyorum Albia. Neden gittiğimi öğrenmek istiyorsun.Neden- A:Neden tamda sana seni sevdiğimi söylediğimde gittiğini mi ? Diye tamamladım sözünü. İç çekti. Alnı kırıştı,bu konuyu çok düşündüğü belliydi. L:Evet. A:Bunu duymak istemiyorum. L:Albia lütfen.. A:Yeter Luke. Gerçekten umrumda değil.Seni unutmaya çalışıyorum.Çık artık hayatımdan,rahat bırak beni. L:Albia- A:Sana yemin ederim Luke. Bu çimen kokusu ve toprak üstüne yemin ederim ki asla senin olmayacağım. Bana asla ulaşamayacaksın. Başımdaki tacı alıp yere attım ve ayağımla ezip ormandan çıktım. Bacağımda bir sürü kesik vardı ve çoğu hala kanıyordu. Motoruma bindim aldırış etmeden. Öfkenin tüm bedenimi ele geçirdiğini hissediyordum.
Eve döndüğümde berbat haldeydim. Kristen beni bekliyordu. K:Bütün gece seni bekledim yine ner- Benim çizik dolu bacaklarımı ve dağılmış saçlarımı görünce yüzü şokla kasıldı ve sözü yarıda kesildi. K:Tanrım ne oldu sana ! İç çektim umursamazca. A:Bir şey yok Kristen. Biraz dinlenmeliyim. Merdivenlere yöneldim. K:Nerdeydin dün ? A:Ormanda uyudum. K:Albia.. Yoksa o- A:Evet geri döndü. Bu konuda konuşmak istemiyorum Kris. Merdivenlerden çıkıp odama girdim. Kapıyı kapatıp anahtarı kilitte döndürdükten sonra odama göz gezdirdim. A:Oyun başlıyor..
1.Bölümün Sonu. Diies~
En son Elanie tarafından Ptsi Mart 01, 2010 6:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Büş' Alışıyor
| |
| |
Elanie Admin
| |
| |
Flawed Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 31 Nerden : sıfatlass
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:40 pm | |
| iLk yorum bendenn oLcaktı uf bayıLmak,çok bayıLıp çok sevmek Harika..Devamı için sabırsızLanıyorumm Herkese ulaşabilirler,birbirleri hariç.. | |
|
| |
Büş' Alışıyor
| |
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:45 pm | |
| Teşekkürler Nil. Manyak yorumun için - Resmi miyim ? | |
|
| |
Büş' Alışıyor
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:46 pm | |
| Bana göre evet | |
|
| |
Car* Havalı Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:49 pm | |
| Hmm.. Başlangıç güzeldi. Sırlar var ortada anladığım kadarıyla. Albianın kalbi kırılmış gibi Bakalım neler yapıcak yeni bölümü bekliyorum deryaa | |
|
| |
Flawed Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 31 Nerden : sıfatlass
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Mag ' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:51 pm | |
| Çok sevgili piçle kedimi ozdeslestirdim neden acaba hacı ? Jdjsjshdhz | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Mag ' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:55 pm | |
| Evet doğrudur jfdjdj ve ve ve sen bir sürtük *-* süper ikili aggzgzhssb nalet slut | |
|
| |
Elanie Admin
| |
| |
Mag ' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 4:57 pm | |
| | |
|
| |
Pan' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 5:30 pm | |
| Okuyacağım ama, Kesinlikle piç ve sürtük bana bi\'şeyler hatırlattı. Rigghttt baby? Ahah. Gee\'den sevgiler efenim. ~~ Edit : Okudum. İlk bölüm olduğu için pek bi\'şey söyleyemiyorum ama geçmişi açıklayacaksın herhalde gelecek bölümlerde.. Lucas denen adamın kızı sevdiğine inanıyorum, Kızda onu seviyor. Tamam , esas olan bu .D Ama birleşemezler , yo; O zaman.. Olmaz işte. o.o Çünkü adam onu aldatabilir , yada kız. Bağlanmak için fazla korkaklar, Ayrı kalmak için çok aşık? Elbette. İhih , bekliyorum efendim. <3
En son Pan' tarafından Salı Şub. 02, 2010 5:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MorukPower Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 47 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul tabii ki dostum xD
| |
| |
SenaTomK. Yazı Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 29 Nerden : Konstantinopolis
| |
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 5:41 pm | |
| Gee'ye sevgiler efendim . - Heey teşekkür ederim ! Umarım okuduğun tek hikaye olmaz ama okumana sevindim hayatım. Teşekkürler. - Tabiki okumuştum ama sen yarısını dinlememiştin Hoşgeldin teşekkürler | |
|
| |
Pan' Etkin Üye
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 5:43 pm | |
| Editledim. | |
|
| |
SenaTomK. Yazı Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 162 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 29 Nerden : Konstantinopolis
| |
| |
Elanie Admin
| |
| |
MorukPower Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 47 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 31 Nerden : İstanbul tabii ki dostum xD
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 6:01 pm | |
| Harika bi açıklamaydı xD (Y) | |
|
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 7:07 pm | |
| Bar taburesinde oturarak baslaman, - Alıntı :
- L:Vay vay..Kimleri görüyorum. Bu kainatın en güzel kızı.
(...) “Hiçbir zaman kraliçen olmayacağım p*ç.” Bu kisim benim Mag'a cok benzemis, yani benim hikayede de Tom "Vay vay.. kimlerle isim varmis benim" diyordu; ve Mag yani esas kiz "senin prensesim degilim, salak" diyorduu. Ama senin tarzin ve benim tarzim baska, bu yuzden boyle sey etmeyecegim... :ohh Bir de demistim Lucas da benim hikayede vardi agfhj. Neyse kendi hikayemle karsilastirmayi kesip yorum yapiyorum; “O tacı bir gün kafana takacağım,sürtük.” lafina bayildim. :ohh Kesinlikle cok hos bir karakter Lucas. Sevdim. Albia midir nedir pek sevmedim henüz. Ellerine saglik balim heyecanla devamini bekliyorum, tam tarzim bir hikayee. *-* | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 8:06 pm | |
| Teşekkürler (: - Heey,hikayeni okumadım. Okusaydım eminimki aynı olmazdı. Yinede üzgünüm yani benzerlik için. Hikayemi takip etmene sevindim hayatım. Teşekkürler. | |
|
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Piç ve Sürtük ~ [4/8] Salı Şub. 02, 2010 8:30 pm | |
| Sorun degil balim sadece tek bir bölüm. Karakterlerin yapisi farkli, yani Lucas Tom'a biraz benziyor olabilir ama Albia Mag'a kesinlikle benzemiyor, yani aslinda benziyor yine o da ama çok degil; endiselenme. | |
|
| |
| Piç ve Sürtük ~ [4/8] | |
|