| Son Nefes ~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elanie Admin
Mesaj Sayısı : 491 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 29 Nerden : Kripton
| Konu: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 8:30 pm | |
| Son Nefes ~ Kar çok hızlı, Elisha ise çok yavaş ilerliyordu ıssız sokaklarda. Üstünde ince bir bluz,altında kısa bir şort ve ayakları çıplak.. Üşüyor muydu ? Hayır. Çünkü geçen her saniye, Kendinden başka düşünecek ne çok şeyi olduğunu hatırlatıyordu ona. Hayır,kendini düşünmemeliydi. Kalbinin şuan nerede,nasıl olduğunu bilmeden, Onu aramak için sokaklara düşmüşken kendini düşünemezdi. Bu haksızlık,adil değil. O ölüyordu beklide,kendiyse sadece üşüyordu. Adımlarını hızlandırdı. Nerede olabilirdi ? Aklına gelen her yere bakmıştı. Kar şiddetini giderek arttırıyor ve yüzüne vuruyordu kesercesine. Donmuş dudaklarını ıslattı ısınmaları için. Elleri kıpkırmızıydı ve ayaklarını hissetmediğine emindi. Sokaklar sadece lambalarla aydınlanmıştı. Ne bir araba vardı,ne bir insan. Yerlerde tek bir iz bile yoktu. Çok huzurluydu. Ama şuan kar bile Elisha’yı yatıştıramazdı. Jack ölüyordu. Birden kalbinde bir ağrı hisset Elisha. Durakladı,etrafına bakınıp derin bir nefes aldı. Tekrar hareket etmeye başladığında koşuyordu. Daha hızlı olmalıydı. Çok daha hızlı. Ayağı takıldı görmediği bir şeye. Yüz üstü yere kapaklandı. Küçük inlemesi çok yüksekmiş gibi geldi ona. Etraf çok sessizdi çünkü. Oyalanmadan ayağa kalktı ve takıldığı şeyi görmeye çalıştı. Sokak lambasının altında duruyordu ve bunun bir ayak olduğunu gördü. Şaşırdı,neler oluyordu ? Tamamen arkasını döndü ve o an fark etti tam olarak neye takıldığını. Jack,beyaz teni ve mor dudaklarıyla oracıkta yatıyordu. Gözleri kızarmıştı, Vücudunun neredeyse tamamını kar kaplamıştı. Üzerindeki karların büyük bir bölümü kıpkırmızı olmuştu, Kanla. Elisha şaşkınlığını üzerinden attı ve hemen gidip yanına çöktü aşkının. Üstündeki karları temizledi. “Jack..” Yavaşça mırıldandı. Ellerini Jack’in bembeyaz yüzünde dolandırdı. Jack’in dudakları aralandı hafifçe. Elisha boğazında düğümlenen bir şey olduğunu fark ediyordu,yavaşça yutkundu. “Elisha..” Jack mırıldanırken sesi çok kısıktı,rüzgarın uğultusuna karışıyordu. Elisha daha iyi duymak için yaklaştı. Jack’in yüzünde bir tebessüm oluştu. “Gitme Jack..Beni bırakamazsın tamam mı ? Söz verdin Jack. Söz verdin..” “Kalmaya gücüm olduğunu sanmıyorum.” Jack bunu alayla söylemişti. Elisha’nın gözlerinden yaşlar daha hızlı akmaya başladı. “Seni seviyorum” Diye mırıldandı Elisha. Yüzünü onunkine yaklaştırdı. Öpmeye başlamadan önce duyduğu tek şey , “Seni seviyorum E.” Oldu. Jack’in soğuktan çatlamış ve morarmış dudaklarını kavradı yavaşça. Nefesi,Jack’in cılız nefesine karışıyordu. Kar dah ada hızlanırken sadece onu öpmek vardı aklında. Sadece son öpücüğünü doya doya yaşamak. Gözyaşları Jack’in yüzüne damlıyordu. Yavaşça geri çekildi. Jack artık nefes almıyordu. Elisha yavaşça yanına kıvrılıp Jack’i sardı cılız kollarıyla. Ve sabaha karın soğul bedenini ele geçirmesini ümit ederek kendini soğuk havaya teslim etti. Son nefesiyle.
| |
|
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 8:36 pm | |
| Cok kisa ve çarpici olmus, detaylar betimler çok az ama hayal gücü genis olan biri bunu zevkle okuyabilir.. Hosuma gitti balim. Son 2 cümle özellikle. Ellerine saglik Elisha. :] | |
|
| |
Elanie Admin
| |
| |
chelseasmile Admin
Mesaj Sayısı : 696 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 30 Nerden : Albuquerque, New Mexico
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 8:54 pm | |
| Hayal gücünü zorla, bir resmi hayal edip gözünde canlandir bütün detaylari ve güzelce cümlelere dök bunu. Zor degil. | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 8:57 pm | |
| Uğraşamam fghjkl | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 9:00 pm | |
| Ne biçim yazarsin be sana betalik yapmaya çalisanda hata aghjkas Iyi git banane jsjksd | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 9:08 pm | |
| Üşeniyorum | |
|
| |
chelseasmile Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Mrs^^Stark Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 29 Nerden : Edirne
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Salı Şub. 02, 2010 11:41 pm | |
| çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) | |
|
| |
Flawed Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 02/02/10 Yaş : 31 Nerden : sıfatlass
| |
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Çarş. Şub. 03, 2010 10:28 am | |
| Teşekkür ederim (: - Sağol Nilay (: Beğenmene sevindim (: | |
|
| |
yummy Etkin Üye
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Cuma Şub. 05, 2010 12:34 am | |
| Jack artık nefes almıyordu. Elisha yavaşça yanına kıvrılıp Jack’i sardı cılız kollarıyla. ..Kısa ama tatlı. Acıklı.donuk.. | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Cuma Şub. 05, 2010 11:15 am | |
| | |
|
| |
Dloren Restycal Etkin Üye
Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 01/02/10 Yaş : 32 Nerden : Turkish Republic of Northern Cyprus . ! xD
| Konu: Geri: Son Nefes ~ Cuma Şub. 05, 2010 10:22 pm | |
| Deryaaa. Bir çırpıda okudum. *.* O kadar güzel yazdın ki, gerçekten çok etkiledi beni. Son iki cümle özellikle.
Ellerine sağlık canım. (: | |
|
| |
Elanie Admin
| Konu: Geri: Son Nefes ~ C.tesi Şub. 06, 2010 11:43 am | |
| | |
|
| |
| Son Nefes ~ | |
|