HeBLooD Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 31 Nerden : Gecelerimin en güzel olduğu yerden
| Konu: Çocukları Küçük Kurşunlarla mı Vururlar Anne? Ptsi Şub. 22, 2010 1:02 am | |
|
Çocukları Küçük Kurşunlarla mı Vururlar Anne?
Büyümek istemiyorum anne Hedef seçmektense hedef olmayı kurşunlara Vurmaktansa vurulmayı seçiyorum Doğdum ve irkildim büyüklüğü karşısında dünyanın Gördüm ve şaşırdım açgözlülüğüne insanların İnsan insanın düşmanı mıdır? Kim kırar gönülleri Korkmaz mı ve bilmez mi insan Bir gönül kıran olmayacaktır Ve vurdugu silah er geç dönecektir kendine Ve insan vurduğu kadar vurulur bilmez mi? Nedameti olmayana merhamet değil lanet edilir ancak
Çocukları anne Küçük kurşunlarla mı vururlar?
Oysa çocuk merhamet demektir biraz İnanmaktır bir uçurtmanın değerli olduğuna bir füzeden Bütün bilyelerimi versem, resimlerimi, topaçlarımı Yetmez mi anne yok etmeye yeryüzünden bütün silahları Bütün oyunlarda ebe olmaya razıyım yeter ki bölmesin bir bomba rüyalarımı
Madem savaş en çok bir çocuğun annesiz ya da babasiz olması demektir, Ebelenmek ve bir daha oyuna girememektir madem Yakıyorum tahta atımı ve tabancamı Oyunlarda ne askerim bundan sonra ne de pilot Söz, kullanmayacağım bundan sonra sapanımı Sığınaklara gitmek istemiyorum anne Oynamak istemiyorum sonunda 'elma dersem çık’ olmayan hiçbir saklambacı
“Ne çok yorulduk büyümekten soluklanalim biraz...” Çok merak ediyorum anne akar mı onların da kanları?(Not:Yazar kim bilmiyorum ama tüm hislerimi sezmiş gibi...) | |
|